Om zelf een musical te maken is er veel nodig. Allereerst een goed idee, een script. Het idee om zelf een musical te maken werd in 2015 geboren. Toen werden in de Ontmoetingskerk een aantal diensten gewijd aan het boek uit het Oude Testament: Hooglied. “Hooglied klinkt als een musical” hield ds. Gert Wijnstok de gemeente voor. Dat idee is verder uitgewerkt.

Ds. Gerrit Heuver schreef de tekst en het idee ontstond om de opzet van de musical net zoals The Passion te maken. Het verhaal verteld met liederen uit deze tijd.

Dat is gelukt. Reden waarom er binnen de Ontmoetingskerk is hard gewerkt om de musical handen en voeten te geven. Gelukkig is er ervaring, de Ontmoetingskerk heeft een paar jaar geleden de musical Paulus met succes opgevoerd.

Vanaf augustus 2016 is elke woensdagavond geoefend door de geselecteerde spelers/zangers/zangeressen en de muzikale begeleiding. De uitvoering op 17 en 18 februari 2017 werd een groot succes. Ds. Gert Wijnstok was regisseur en Inger Heij nam als professional het muzikale gedeelte voor haar rekening.

Ook was er een scriptgroep, zijn er veel mensen actief op het gebied van kleding, techniek, decor, financien, pr, etc.. Denk aan de kleding, techniek en decor, financiën, pr etc..

Zie ook:Delen: 


Samenkomsten

Wij komen iedere zondag samen in de Ontmoetingskerk.
U kunt de diensten ook rechtstreeks volgen.
Ga naar 'Diensten' en klik op 'Kijken'.

Adres kerk

Ontmoetingskerk
Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Je winkelwagen