kerk in actieIn de Ontmoetingskerk delen wij onze gaven onder andere met Kerk in Actie. Dit doen wij door te collecteren voor de door Kerk in Actie aangegeven doelen. In de 40-dagentijd loopt er binnen onze kerk een speciale actie door middel van spaardoosjes. Klik hier voor informatie met betrekking tot de doelen die we deze maand steunen.

Kerk in Actie
Samen met alle andere Protestantse Gemeenten zijn we de Kerk in Actie. Geïnspireerd door Jezus Christus, willen wij delen wat ons gegeven is. Om in Nederland en wereldwijd mensen hoop te bieden en tot hun recht te laten komen. Bekijk waarom wij in actie komen  

Wij zijn de Protestantse kerk in actie
Een kerk met twee miljoen leden en ruim 1800 plaatselijke protestantse gemeenten. In actie voor de naaste; dichtbij en ver weg. Geen mens uitgezonderd. Het werk van Kerk in Actie wordt uitgevoerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland te Utrecht.

Onze inspiratie
Wij weten ons geïnspireerd door Jezus Christus die wat er was, vijf broden en twee vissen, zegende en deelde met wie niets hadden. We voelen ons geroepen om te delen wat ons gegeven is: tijd en talent, aandacht en zorg, geloof, geld en goed. Wij geloven dat ieder mens geschapen is naar Gods beeld en dat wij gelijkwaardig zijn aan elkaar.

Delen van ons werk worden mede uitgevoerd namens tien oecumenische kerken: Algemene Doopsgezinde SociëteitBond van Vrije Evangelische GemeentenGenootschap der Vrienden (Quakers)Oud Katholieke KerkRemonstrantse BroederschapUnie van BaptistengemeentenVrijzinnige Geloofsgemeenschap NPBYMCA NederlandZevende Dags Adventisten en het Leger des Heils.Delen: 


Samenkomsten

Wij komen iedere zondag samen in de Ontmoetingskerk.
U kunt de diensten ook rechtstreeks volgen.
Ga naar 'Diensten' en klik op 'Kijken'.

Adres kerk

Ontmoetingskerk
Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Je winkelwagen