Kledingbank De Cirkel

Kledingbank De Cirkel, ontstaan uit een initiatief van het Interkerkelijk Diaconaal Overleg in 2016, is meer dan alleen een kledingbank. Vrijwilligers hebben aandacht voor je en een luisterend oor. Iedereen is van harte welkom bij de kledingbank. Mensen die moeilijk rond kunnen komen, maar ook mensen die met het oog op duurzaamheid kleding een tweede kans willen geven.

Daarvoor is het pand aan de Bonenburgerlaan (achterzijde vm pand Van Setten Van Loenen) belangeloos ter beschikking gesteld door ondernemer Vreewijk. In de winkel is ruime keus. Een kijkje nemen? Dat kan iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur, elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur. En de eerste dinsdag van de maand van 18.00-20.00 uur.  Kleding inbrengen kan dan ook.

Donaties ten behoeve van Stichting De Cirkel zijn van harte welkom op NL79RABO0328872962. Uw gift wordt gebruikt voor het runnen van de kledingbank en voor de armoedebestrijding in de gemeente Heerde. Stichting De Cirkel heeft als erkend goed doel het ANBI keurmerk.

Adres kledingbank De Cirkel:
Achterzijde Dorpsstraat 27
8181 HM Heerde
(zijde Bonenburgerlaan)

E-mailadres decirkelheerde@gmail.com

website www.decirkelheerde.nlDelen: 


Samenkomsten

Wij komen iedere zondag samen in de Ontmoetingskerk.
U kunt de diensten ook rechtstreeks volgen.
Ga naar 'Diensten' en klik op 'Kijken'.

Adres kerk

Ontmoetingskerk
Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Je winkelwagen