Jeugdwerk

Samen leuke dingen doen. Verbinden. En mét een boodschap: hier gaat het om in het jeugdwerk van onze kerkelijke gemeente. Het jeugdwerk richt zich op alle kinderen van 0 t/m 18 én hun ouders.

Binnen het jeugdwerk organiseren enthousiaste gemeenteleden op allerlei verschillende manieren ontmoetingen met en voor alle kinderen en hun ouders in onze kerk. Klik, Youth Point, kindernevendienst, de kinderoppas, gezinsmiddagen en kamp zijn hierin de vaste onderdelen. Daarnaast kunnen er speciale evenementen zijn, zoals bijvoorbeeld speciale actiedagen (en nachten…) of een musical.

TOF!
Voor kinderen in de leeftijd vanaf groep 3 van de basisschool is er TOF! Dit doen we samen met de Hervormde Gemeente in Heerde. Tijdens een TOF!-avond is er een centrale bijbelvertelling, waarna de kinderen aan de slag gaan in verschillende workshops. Hierbij mogen de kinderen telkens zelf bepalen welke workshop ze in meedoen. Altijd staat hierin een thema centraal. Het gehele programma wordt telkens per half jaar vastgesteld en gecommuniceerd met de ouders.

Youth Point
Voor tieners en jongeren vanaf 12 jaar is er elke vierde zondag van de maand Youth Point. Steeds is er een vast programma waarin naast een activiteit ook een speciaal thema ter bespreking centraal staat.

Gezinsmiddag

Voor alle gezinnen met kind(eren) van 18 jaar en jonger, die zich betrokken voelen bij onze kerk, is er de gezinsmiddag. Tijdens een gezinsmiddag trekken we er met z’n allen op uit om elkaar te ontmoeten en samen het geloof te delen.

Overstapviering

De laatste zondag vóór het begin van de zomervakantie vindt de overstapviering plaats. Daarin wordt de aandacht speciaal gericht op de kinderen uit groep 8, die de overstap maken van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.Delen: 


Volg ons op Facebook

Samenkomsten

Tijdens de Corona-periode kunt u iedere zondag om 09:30 uur rechtstreeks de dienst vanuit de Ontmoetingskerk volgen.

Adres kerk

Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Je winkelwagen