Werkgroep Jeugd

In de werkgroep Jeugd wordt vorm en inhoud gegeven aan de wijze waarop we het jeugdwerk willen uitrollen binnen onze gemeente. Daarbij geldt dat we ons met de werkgroep Jeugd willen richten op alle kinderen van 0 t/m 18 én hun ouders.

Waarom kinderen, tieners en jongeren naar activiteiten van het jeugdwerk van de Ontmoetingskerk komen heeft te maken met hun leven thuis. Daar geven ouders/verzorgers, ieder op hun eigen wijze, vorm aan hun geloof en willen zij ook hun kind(eren) hiermee vertrouwd maken. De meesten van hen zijn ook al als baby gedoopt.

Leidend motief voor de werkgroep Jeugd is dit geloof op eigentijdse manier te vertalen in allerlei activiteiten. Heel concreet (wat) en hierin is bepalend het hoe. Daarin gaat het om drie wezenlijke dingen. Die kunnen met de volgende woorden omschreven worden: ontmoeten, ervaren/delen en inwijden. Zeker in het begin is de volgorde van deze hoe-woorden bepalend. Als er door een jongere niets kan worden ervaren van God dan is inwijding in het Geheim daarvan niet mogelijk.

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Zie de pagina van het Jeugdwerk (klik hier).

 Delen:   Samenkomsten

  Wij komen iedere zondag samen in de Ontmoetingskerk.
  U kunt de diensten ook rechtstreeks volgen.
  Ga naar 'Diensten' en klik op 'Kijken'.

  Adres kerk

  Ontmoetingskerk
  Kanaalstraat 21
  8181 HT Heerde

   

   

    

  0

  Je winkelwagen