5 september 2021

Bijwonen kerkdienst in coronatijd

Richtlijnen voor het bijwonen van een kerkdienst
Er mag in de kerkdiensten 100% van de capaciteit aan vaste zitplaatsen gebruikt worden voor zover hierbij 1,5 meter afstand tussen de kerkgangers aangehouden wordt.
We mogen weer zingen!
In lijn met het advies van de overheid is samenzang ook weer mogelijk. Wel wordt er benadrukt dat ventilatie een belangrijk punt van aandacht blijft. Tijdens de kerkdienst blijven de deuren open. Ook de buitendeur, dit i.v.m. de ventilatie.
Vanaf nu hoeft u zich niet meer aan te melden.

Alle regels zoals het RIVM voorschrijft, zijn ook van toepassing bij ons in de kerk. Als u of iemand binnen het gezin of huishouden koorts en/of verkoudheidsklachten heeft, moet u thuisblijven. Bij binnenkomst de handen desinfecteren, de jas mee naar binnen nemen en gaan zitten op een stoel of bank. De stoelen staan nu twee aan twee uit elkaar. Op de rugleuning van de banken kunt u zien waar u mag gaan zitten. Bij binnenkomst krijgt u een kaartje mee, dat u na afloop van de dienst op de stoel of bank legt waar u gezeten heeft.
Denk dan ook aan de 1,5 m. afstand.

Koffie na de dienst
Er is weer koffie, thee en limonade na de dienst. U kunt gewoon aan een tafel gaan zitten, de koffie en thee wordt dan bij u gebracht.


Nieuwsbrief – meeleven

Omdat we elkaar in deze tijd minder ontmoeten is er wekelijks een Nieuwsbrief. We doen dat per mail, maar we hebben niet van iedereen een mailadres. Dus, indien u een papieren versie heeft gekregen maar u heeft wel mailadres, wilt u dit adres dan doorgeven aan: ledenadministratie@okheerde.nl.
Heeft u soms iets wat u graag zou willen delen met andere gemeenteleden, dan kunt u dit doorgeven aan Gesien IJzerman (meldpost@okheerde.nl) of aan Fredie van Holst (fredievanholst@live.nl).


Online kerkdiensten

Kijk onder het tabblad Diensten voor online luisteren.

De kerkdienst vanuit de Ontmoetingskerk is te beluisteren via kerkdienstgemist.nl ‘live’. Ook kerkomroep.nl blijft aangesloten, zodat de kerkradioluisteraars gewoon kunnen blijven luisteren zoals ze gewend zijn.


Ik zoek hulp www.nietalleen.nl

Ondanks het coronavirus (COVID-19), staan we voor je klaar. Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Praktische hulp nodig? Een luisterend oor? Je bent #nietalleen.

Zo werkt het:
Bel met ons nummer: 0800-1322 
Maandag, dinsdag, donderdag: van 09:00 – 17:00 uur.
Woensdag: van 09:00 – 20:00 uur.
Vrijdag: van 09:00 – 16:00 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Een lokale organisatie of kerk zal je zo snel mogelijk benaderen om je te helpen. 
Delen: 


Volg ons op Facebook

Samenkomsten

Wij komen iedere zondag om 09:30 uur samen in de Ontmoetingskerk.
U kunt de diensten ook rechtstreeks volgen.
Ga naar 'Diensten' en klik op 'Kijken'.

Adres kerk

Kanaalstraat 21
8181 HT Heerde

 

 

  

0

Je winkelwagen